ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Natixis: Αγορές σε USD/JPY, πωλήσεις σε AUD/USD

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στην αλλαγή της νομισματικής πολιτικής από τη Fed.

Μια σειρά δεικτών επιβεβαιώνουν την ισχυροποίηση της αμερικανικής οικονομίας και του δολαρίου έναντι των υπολοίπων G10, σύμφωνα με σημερινή ανάλυση της Natixis.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στην αλλαγή της νομισματικής πολιτικής από τη Fed, η οποία αναμένεται να συμβεί μέχρι τα μέσα του 2015. Οι αποδόσεις των αμερικανικών 2ετών, βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα από το Σεπτέμβριο στα 0,54% και αναμένεται να συνεχίσουν να κινούνται ανοδικά. Τα αμερικανικά 10ετή κινούνται ανοδικά αλλά παραμένουν χαμηλότερα από τα πρόσφατα υψηλά τους.

Σε γενικές γραμμές, το γενικότερο περιβάλλον παραμένει ευνοϊκό για το δολάριο και αυτό φαίνεται καλύτερα από τις εξαιρετικά ακραίες θέσεις αγοράς που έχουν κερδοσκοπικά κεφάλαια. Η άνοδος πάνω από τα 88 έχει ανοίξει το δρόμο για τα 90-91 τους επόμενους μήνες.

Οι θέσεις της Natixis

Σύμφωνα με το σενάριο της Natixis, το δολάριο αναμένεται να συνεχίσει να κινείται προς υψηλότερα επίπεδα και ως εκ τούτου προτείνει αγορές σε κάθε πτώση του USD/JPY με στόχο τα 117,90 γεν και πωλήσεις στο AUD/USD σε κάθε ανοδική αντίδραση με στόχο τα 0,8480.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.