ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εισαγγελική έρευνα για το βίντεο με τα ΜΑΤ στο περίπτερο των Εξαρχείων

17:33 - 19 Νοε 2014 | Ειδήσεις
Εισαγγελική έρευνα για το βίντεο με τα ΜΑΤ στο περίπτερο των Εξαρχείων
Την διενέργεια εισαγγελικής έρευνας για το περιστατικό που έγινε το βράδυ της 17ης Νοέμβρη στα Εξάρχεια μεταξύ αστυνομικών των ΜΑΤ και ιδιοκτήτη περιπτέρου διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.

Ο κ. Ζαγοραίος, με αφορμή το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, όπου εμφανίζονται αστυνομικοί των ΜΑΤ να χτυπούν περιπτερά, ανέθεσε την διενέργεια έρευνας στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Παππά.


Το πρωί της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Στ.Μπαλάσκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 κάλυψε τους συναδέλφους του λέγοντας οι αστυνομικοί των ΜΑΤ έδωσαν το 20ευρω για τα νερά αλλά ο περιπτεράς δεν ήθελε να τους τα πουλήσει στους, κ΄τι που όπως είπε απαγορεύεται από το νόμο και κακώς οι αστυνομικοί δεν τον συνέλαβαν,.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για «τσαμπουκά του περιπτερά».

Το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε την Τρίτη στο Facebook βίντεο και δείχνει άνδρες των ΜΑΤ να έρχονται σε αντιπαράθεση με δύο εργαζόμενους του περιπτέρου, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως τα όργανα της τάξης πήραν νερά από τα ψυγεία τους χωρίς να τα πληρώσουν.

Μάλιστα, υπήρξαν καταγγελίες πως τα ΜΑΤ ξυλοκόπησαν τους δύο εργαζόμενους και προσήγαγαν τον έναν από αυτούς.


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες διερεύνησης των καταγγελιών από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.