ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαδομαζοχιστής ο καλλιτέχνης που δημιούργησε το έργο με το ανθρώπινο μπλέντερ

18:53 - 21 Νοε 2014 | Ειδήσεις
Σαδομαζοχιστής ο καλλιτέχνης που δημιούργησε το έργο με το ανθρώπινο μπλέντερ
Προφανώς το υπουργείο Παιδείας δεν ερεύνησε καθόλου τον καλλιτέχνη, το αμφιλεγόμενο έργο του οποίου συμπεριέλαβε σε σελίδα σχολικού βιβλίου του Δημοτικού, στο οποίο φαίνεται ένα μπλέντερ που πολτοποιεί ανθρώπους.

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, ο Μακότο Άιντα, όπως φαίνεται από το εικαστικό του έργο, είναι άξιος εκπρόσωπος των ακραίων και σαδομαζοχιστικών πρακτικών στο σεξ, για τις οποίες είναι γνωστοί οι Ιάπωνες.

 

freek3

 

Η σεξουαλική διατροφή και ο σαδομαζοχισμός κυριαρχούν στο έργο του, ενώ ο καλλιτέχνης δεν κρύβει την προτίμησή του στις νεαρές κοπέλες.

 

freek4

 

«Έχω την τάση να προτιμώ να ζωγραφίζω νεαρές κοπέλες, έχει να κάνει με τη φύση μου. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άντρες στην Ιαπωνία νιώθουν το ίδιο για τις νεαρές γυναίκες. Αλλά πιστεύω πως υπάρχει και λόγος για αυτό, βαθύτερος. Η Ιαπωνία έχασε τον πόλεμο και από τότε δεν υπάρχουν πατριαρχικά πρότυπα, το έθνος μας αρνείται την αρρενωπότητα και εξυμνεί τη θηλυκότητά του. Είναι περίεργη η σεξουαλικότητα μας ως λαός και εγώ θέλω να γίνω ο υμνητής της, όλων των ανώμαλων πλευρών της», αναφέρει ο ίδιος.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.