ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεσημασμένος ο "πιστολέρο" του Μικρολίμανου, λέει η Αστυνομία

12:41 - 23 Νοε 2014 | Ειδήσεις
Σεσημασμένος ο "πιστολέρο" του Μικρολίμανου, λέει η Αστυνομία
Έναν άνδρα περίπου 30 ετών, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ληστείες και άλλα αδικήματα αλλά δεν έχει οδηγηθεί ποτέ στις φυλακές, αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί ως έναν από τους βασικούς υπόπτους για το μακελειό σε κέντρο διασκέδασης στο Μικρολίμανο.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για το δράστη της χθεσινής αιματηρής ένοπλης επίθεσης στο Μικρολίμανο, εξετάζοντας παράλληλα αν κίνητρο της επίθεσης είναι οι «διενέξεις» στο χώρο της νύχτας ή κάποια άλλη διαφορά.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με Το Βήμα, είχε σχέσεις με συμμορία αλλοδαπών, η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία. Τα περισσότερα μέλη της ομάδας είχαν κάποια στιγμή συλληφθεί.
Η αστυνομία έχει στα χέρια της φωτογραφία του δράστη και αναμένει άδεια από την Εισαγγελία για δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Οι κάλυκες από το καλάσνικοφ έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να συγκριθούν με εκείνους που είχαν βρεθεί σε επίθεση στο Μεταξουργείο, στην οποία είχε σκοτωθεί ένας θαμώνας εντός του καταστήματος.

mikrolimano

Εκτός κινδύνου οι τραυματίες

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής εννέα τραυματίες. Συγκεκριμένα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στο «Αττικό», ανάμεσά τους και νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε στο κεφάλι και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο. Επίσης, δύο άτομα χειρουργήθηκαν στο θώρακα στο «Ερυθρό». Άλλα δύο άτομα, που τραυματίστηκαν από θραύσματα, νοσηλεύονται στον «Ευαγγελισμό» και στο «Θριάσιο». Τέλος με διαμπερές τραύμα νοσηλεύεται στο ΚΑΤ νεαρή γυναίκα.

Συνολικά τραυματίστηκαν 15 άτομα, αλλά οι έξι πήραν άμεσα εξιτήριο μετά τις πρώτες βοήθειες.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:29 - 23 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.