ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα Goody's πάνε Αυστραλία!

00:01 - 25 Νοε 2014 | Συνεντεύξεις
Τα Goody's πάνε Αυστραλία!
Το εστιατόριο Goody's στην Αυστραλία θα στεγαστεί στο κτίριο του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου.

«Το Goody's είναι ένα καθαρά ελληνικό εστιατόριο, με διεθνές κύρος και παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, που θα προσελκύσει στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο ανθρώπους κάθε εθνικότητας, ενώ θα προσφέρει ελληνικές ποιοτικές γεύσεις» δήλωσε στην αυστραλιανή εφημερίδα «Νέο Κόσμο», ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας, Βασίλης Παπαστεργιάδης, λίγο μετά ότι την επίσημη ανακοίνωση ότι το πρώτο εστιατόριο Goody's στην Αυστραλία θα φιλοξενηθεί στο νέο κτίριο της Κοινότητας.

Την Παρασκευή το απόγευμα, οι δύο ομογενείς επιχειρηματίες, Κώστας Ταγκαλάκης και Γιώργος Ηλιόπουλος, ηγετικά στελέχη της Mediterranean Fast Casual Restaurants Ltd, της εταιρίας που επιλέχθηκε από τον όμιλο Vivartia για την αποκλειστική ανάπτυξη των εστιατορίων Goody's στην Αυστραλία, μαζί με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της Goody's, Γιώργο Βασιλαρά, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Μελβούρνη, και τον πρόεδρο της Κοινότητας ανακοίνωσαν την επίτευξη πολύχρονης συμφωνίας για την εγκατάσταση του εστιατορίου Goody's στην Μελβούρνη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλαράς, το νέο κτίριο της Κοινότητας αποτελούσε από την πρώτη στιγμή τον ιδανικό χώρο στον οποίο η Vivartia, η εταιρία στην οποία ανήκει η αλυσίδα εστιατορίων Goody's ήθελε να ανοίξει το πρώτο εστιατόριο στη Μελβούρνη. «Στοχεύαμε το πρώτο μας εστιατόριο στην Αυστραλία να βρίσκεται στο κέντρο της Μελβούρνης και σε μία περιοχή με έντονο το ελληνικό στοιχείο, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε ιδανικότερο οικοδεσπότη από την Ελληνική Κοινότητα» είπε ο κ. Βασιλαράς.

Ο κ. Παπαστεργιάδης αποκάλυψε στο «Νέο Κόσμο» ότι το πρώτο εστιατόριο Goody's στη Μελβούρνη θα έχει ελαφρώς διαφορετικό, αλλά με, ιδιαίτερα ελληνικό χρώμα. Το μενού του θα διαφοροποιηθεί ελαφρώς, θα συμπεριλαμβάνει σίγουρα τα κλασικά πιάτα που προσφέρουν τα εστιατόρια Goody's παντού, αλλά και κάποια άλλα που θα φέρουν έντονη την σφραγίδα ελληνικών γεύσεων και, βέβαια, στο εστιατόριο θα σερβίρεται μπύρα και κρασί, όπως συμβαίνει σε όλα τα Goody's της Ελλάδας και σε άλλες χώρες.

"Και η όλη διακόσμηση του χώρου του εστιατορίου θα έχει ένα ιδιαίτερο ελληνικό χρώμα" ανέφερε στο "Νέο Κόσμο" ο ομογενής επιχειρηματίας, Κώστας Ταγκαλάκης, ο οποίος μας πληροφόρησε ότι το εστιατόριο θα ανοίξει τις πόρτες του εντός του πρώτου τετραμήνου του 2015. "Πιστεύουμε στην ελληνική γωνιά του Lonsdale Street και γνωρίζω ότι το εστιατόριο Goody's είναι η πρώτη ελληνική επιχείρηση που ανοίγει τις πόρτες της εκεί τα τελευταία 10 χρόνια. Θέλουμε να αναζωογονηθεί και πάλι η ελληνική περιοχή του city" πρόσθεσε ο ομογενής επιχειρηματίας. Ο ίδιος ανέφερε ότι σύντομα θα δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους επιχειρηματίες αν θέλουν να μπουν μέσω franchise στην "αυστραλιανή οικογένεια" των ελληνικών εστιατορίων ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι το δεύτερο εστιατόριο Goody's στη Μελβούρνη βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

goodys02

Τελευταία τροποποίηση στις 11:02 - 26 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.