ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άφαντος ο δράστης του μακελειού στο Μικρολίμανο - Έρευνες σε ξενοδοχείο

18:21 - 25 Νοε 2014 | Ειδήσεις
Άφαντος ο δράστης του μακελειού στο Μικρολίμανο - Έρευνες σε ξενοδοχείο
Σε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 31χρονου δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο του Πειραιά τα ξημερώματα του Σαββάτου, έχουν αποδυθεί οι διωκτικές αρχές, καθώς εκτιμάται ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Μέχρις στιγμής, η έρευνα της αστυνομίας επικεντρώνεται σε σπίτια και πιθανά κρησφύγετα που μπορεί να χρησιμοποίησε ο δράστης, αλλά και οι πιθανοί συνεργοί του. Το πρωί αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε ξενοδοχείο στον Πειραιά όπου φέρεται να διέμενε ο Αλβανός και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κλαμπ.


Στο δωμάτιο που φέρεται να διέμενε ο δράστης έγινε έρευνα παρουσία εισαγγελέα και βρέθηκαν γεμιστήρες για καλάσνικοφ.


Η αστυνομία έφτασε στο ξενοδοχείο όταν οι ιδιοκτήτες του αναγνώρισαν σε φωτογραφία τον 31χρονο  και ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι διέμενε από την Πέμπτη έως και την Δευτέρα. 


Εκτιμάται πως ο 31χρονος βγαίνοντας από το κλαμπ πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, πήρε το καλάσνικοφ που το είχε καλά κρυμμένο για να μην εντοπιστεί από τους υπαλλήλους όταν καθάριζαν το δωμάτιο και επέστρεψε στο μαγαζί σκορπώντας τον πανικό.


Επίσης οι αστυνομικοί εξετάζουν τη μαρτυρία για το χρονικό διάστημα διαμονής του στο ξενοδοχείο καθώς θεωρούν πιο πιθανό το σενάριο να διέφυγε με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του και είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά πριν την ένοπλη επίθεση.


Εντός της ημέρας αναμένεται να δοθούν επίσημα στη δημοσιότητα από την Αστυνομία η φωτογραφία και τα στοιχεία του 31χρονου από την Αλβανία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.