ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ελλάδα συμμετέχει στην 80η International Green Week

13:58 - 04 Δεκ 2014 | Ειδήσεις
Μέρος στην 80η Διεθνή Έκθεση International Green Week θα λάβει η Ελλάδα, σε μια έκθεση δηλαδή που ξεχωρίζει ως ένα μοναδικό γεγονός για τον κλάδο των τροφίμων, ποτών, γεωργικών, κηπευτικών και γενικά καταναλωτικών προϊόντων και αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης παραγωγών από όλο τον κόσμο, που αναζητούν τις νέες τάσεις της αγοράς και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, προκειμένου να ενισχύσουν τη δυναμική των προϊόντων τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 16 - 25 Ιανουαρίου 2015 στο Βερολίνο, με την ανάθεση της οργάνωσης της ελληνικής συμμετοχής στην έκθεση έχει γίνει από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην εταιρεία GREAT – Trade Exhibitions and Exports – Consulting και η αναβαθμισμένη παρουσίαση του ελληνικού ομαδικού περιπτέρου υπολογίζεται ότι θα έχει έκταση 250 τ.μ.

Οι Έλληνες συμμετέχοντες παραγωγοί, θα έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν σε επικοινωνία με το καταναλωτικό κοινό της Γερμανίας, της 2ης σε μέγεθος αγοράς για τις εξαγωγές τροφίμων, ποτών, γεωργικών και αγροτικών προϊόντων της χώρας μας. Μέσω της GREAT – Trade Exhibitions and Exports – Consulting θα μπορέσουν όχι μόνο να διαθέσουν απευθείας τα προϊόντα τους, αλλά και να ενδυναμώσουν τα brands τους στη Γερμανική αγορά.

Η διοργάνωση συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερους από 300.000 επισκέπτες – καταναλωτές, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τους παραγωγούς – εκθέτες και αγοράζουν απευθείας τα προϊόντα τους, ερχόμενοι έτσι πιο κοντά με την παραγωγική δυναμική της κάθε χώρας.

Παράλληλα, ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών, που ξεπερνά τις 100.000, είναι εμπορικοί αντιπρόσωποι. Με αυτόν τον τρόπο και μέσα από την επαγγελματική πλατφόρμα της International Green Week, οι συμμετέχοντες διαθέτουν άμεση πρόσβαση για να διευρύνουν τις εμπορικές τους επαφές και ν’ αυξήσουν τις εξαγωγές τους.

Η International Green Week για το 2015 αναμένεται να ξεπεράσει σε μεγέθη την προηγούμενη διοργάνωση, η οποία συγκέντρωσε 1.650 εκθέτες από 70 χώρες, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη επιτυχία της έκθεσης από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής της, το έτος 1924. Τριάντα ελληνικές επιχειρήσεις – εκθέτες αγροτικών προϊόντων και τροφίμων συμμετείχαν στη διάρκεια της περυσινής International Green Week του Βερολίνου, ενισχύοντας την εξαγωγική τους δραστηριότητα.

Τα προβλεπόμενα έσοδα για τους συμμετέχοντες θα ξεπεράσουν τα 55.000.000€ με μέσο όρο 114€ κατανάλωση ανά επισκέπτη, σε ένα εκθεσιακό χώρο που ξεπερνάει τα 120.000 τμ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.