ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. με αντιεξουσιαστές στις ταράτσες των Εξαρχείων (vid)

19:05 - 08 Δεκ 2014 | Ειδήσεις
Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. με αντιεξουσιαστές στις ταράτσες των Εξαρχείων (vid)
Αντεξουσιαστές που το βράδυ του Σαββάτου προέβησαν σε κλεφτοπόλεμο με τα ΜΑΤ, από τις ταράτσες των πολυκατοικιών στα Εξάρχεια εκσφενδονίζοντας αντικείμενα και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, κατέγραψε με την κάμερα την οποία διαθέτει το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία  και δείχνει  αντιεξουσιαστές να πετούν ογκώδη αντικείμενα προς τα ΜΑΤ, ενώ πλάνο στο 45ο δευτερόλεπτο του βίντεο αποτυπώνει δύο άτομα να πετάνε καρέκλες προς τις αστυνομικές δυνάμεις.


Λίγο νωρίτερα στο 32'' δευτερόλεπτο του βίντεο, δύο αντιεξουσιαστές φαίνονται να ρίχνουν ένα ολόκληρο ψυγείο από την ταράτσα πολυκατοικίας! Το πλάνο επαναλαμβάνεται μέχρι το 36ο δευτερόλεπτο του βίντεο και είναι πράγματι εντυπωσιακό.


Σχετικές καταγγελίες είχε κάνει την Κυριακή ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος κάνοντας λόγο για μια νέα μέθοδο που ακολούθησαν οι ομάδες των αντιεξουσιαστών στις μάχες με τις αστυνομικές δυνάμεις. Αφού υπογράμμισε ότι δεν ήταν μόνο 15χρονα αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας κουκουλοφόροι, στάθηκε ιδιαίτερα στο φαινόμενο κουκουλοφόροι να ανεβαίνουν σε ταράτσες πολυκατοικιών και να επιτίθενται με μολότοφ στους αστυνομικούς στους δρόμους.


Τα πλάνα μιλάνε από μόνα τους, σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας.

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.