ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τις ευλογίες του Άνθιμου ο Καμμένος!

17:47 - 15 Δεκ 2014 | Ειδήσεις
Με τις ευλογίες του Άνθιμου ο Καμμένος!
Ένα ισχυρό σύμμαχο-διαμορφωτή της κοινής γνώμης, φαίνεται πως βρήκε ο Πάνος Καμμένος στο πρόσωπο του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βρέθηκε την Κυριακή στην πόλη, όπου παρακολούθησε τη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας.

Η έκπληξη ήλθε την ώρα του καθιερωμένου κηρύγματος, όταν ο «επικοινωνιακός» Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, διατράνωσε τη θέση, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και τις πολιτικές προσδοκίες του, όταν είπε: “Δε δεχόμαστε τη σύνθετη ονομασία με όρο Μακεδονία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι εγγύηση έναντι Σαμαρά, Βενιζέλου και Τσίπρα”.

Παίρνοντας τη πάσα ο κ. Καμμένος, δεν έχασε την ευκαιρία να συμπληρώσει στον ίδιο ηρωϊκό τόνο: «Ενώπιον και Θεού και λαού απαντώ στον Παναγιότατο ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος, αλλά και κανένας Τσίπρας να μην διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας. Η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικό προσδιορισμό. Δεν μπορεί να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας, δίνοντας παράταση ζωής σε μία κυβέρνηση που έχει δώσει ανοικτή εντολή στον κ. Νίμιτς τα Σκόπια να ονομαστούν “Βόρεια Μακεδονία”. Ο ελληνικός λαός πλέον, σύσσωμος, πρέπει να απαιτήσει εκλογές τώρα. Αυτή η κυβέρνηση παραδίδει τα ιερά και τα όσια της πατρίδας, χωρίς καν να ρωτήσει τον ελληνικό λαό. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συντασσόμαστε με την άποψη του Παναγιότατου, αλλά και της Εκκλησίας της Ελλάδος”.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:09 - 15 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.