ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τηλεφώνο-φάρσα για βόμβα σήκωσε όλο το ΟΑΚΑ στο πόδι!

01:14 - 20 Δεκ 2014 | Ειδήσεις
Τηλεφώνο-φάρσα για βόμβα σήκωσε όλο το ΟΑΚΑ στο πόδι!
Επεισοδιακή-και συνάμα πρωτοφανή για ελληνικά γήπεδα- εξέλιξη είχε ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνας για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, στις 11 μ.μ το βράδυ της Παρασκευής και ενώ η ομάδα των πράσινων ήταν πίσω στο σκορ, υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στο ΟΑΚΑ και χρειάστηκε να εκκενωθεί το γήπεδο, όπου βρίσκονταν περίπου 15.000 φίλαθλοι.
Οι θεατές ενημερώθηκαν από τα μεγάφωνα να εκκενώσουν ψύχραιμα το γήπεδο, όπερ και συνέβη με απόλυτη ηρεμία μέσα σε πέντε λεπτά, ενώ σύμφωνα με τον υπεύθυνο ασφαλείας του γηπέδου, το τηλεφώνημα έγινε σε τηλεοπτικό σταθμό και σε εφημερίδα.
Οι αρχές ασφαλείας με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους και ενώ ο κόσμος αποχωρούσε συντεταγμένα από τις κατάμεστες εξέδρες, όπου βρίσκονταν πολλές οικογένειες και άνθρωποι νεαρών κυρίως ηλικιών.

oaka1
Για το γεγονός ενημερώθηκε και η διοργανώτρια αρχή μέσω των διαιτητών και έγινε διακοπή του αγώνα. Την ώρα της διακοπής ο αγώνας βρισκόταν στο ημίχρονο (23-40 20').
Περίπου στις 23:25, η αστυνομία ολοκλήρωσε και τον δικό της έλεγχο εντός του αγωνιστικού χώρου και των κερκίδων και άναψε το «πράσινο» φως για να επιστρέψουν οι ομάδες και οι φίλαθλοι και να συνεχιστεί ο αγώνας.

Προβληματισμένοι και ανήσυχοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα που ήταν έτοιμοι για να μεταβούν στο πούλμαν και να αποχωρήσουν, ξαναμπήκαν στο παρκέ και το παιχνίδι άρχισε ξανά γύρω στις 11¨30 μ.μ 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.