ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έλληνας επιχειρηματίας λίγο πριν την Blacklist των διεθνών οίκων δημοπρασίας!

15:00 - 20 Δεκ 2014 | Ειδήσεις
Έλληνας επιχειρηματίας λίγο πριν την Blacklist των διεθνών οίκων δημοπρασίας!
Γνωστό όνομα του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου, εμπλέκεται σε μια ατιμωτική ιστορία, η οποία για την ώρα περιορίζεται εντός των τειχών της αγοράς έργων τέχνης.

Όπως κυκλοφόρησε ευρέως, σε Αθήνα και Λονδίνο, στην πρόσφατη δημοπρασία του Οίκου Bonhams, που έγινε στην αγγλική πρωτεύουσα στις  25 Νοεμβρίου 2014, πασίγνωστος επιχειρηματίας χτύπησε 3 έργα που του κατοχυρώθηκαν, αλλά αρνείται τώρα να τα πληρώσει, ως όφειλε βάσει του συμβολαίου που έχει υπογράψει!
 
Το ίδιο ακριβώς, είχε να συμβεί από πέρυσι με άλλο Οίκο δημοπρασιών του Λονδίνου όπου Άραβας επιχειρηματίας δεν πλήρωσε για έργο που ‘’χτύπησε’’ και του κατακυρώθηκε με συνέπεια ο Οίκος δημοπρασιών να τον μηνύσει, να του κατασχέσει ισόποσα περιουσιακά στοιχεία και να τον καταχωρήσει σε ‘’blacklist’’ παγκοσμίως. Φυσικά μετά τον εξευτελισμό που υπέστη και το νομικό αδιέξοδο που αντιμετώπισε πλήρωσε ως όφειλε.
 
Αξίζει τον κόπο να περιμένουμε να δούμε εάν ο Έλληνας επιχειρηματίας θα πληρώσει τα έργα για τα οποία πλειοδότησε ή εάν θα γίνει περίγελως της επιχειρηματικής κοινότητας.


Οι Bonhams πάντως, κινδυνεύουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα εάν χάσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους στην Ελλάδα γιατί κανείς δεν θα τους ξαναεμπιστευτεί  έργα προς πώληση και ταυτόχρονα θα έχουνε νομικές συνέπειες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.