ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραίτηση Σαρρή από το τιμόνι της ΕΠΟ

19:27 - 23 Δεκ 2014 | Ειδήσεις
Παραίτηση Σαρρή από το τιμόνι της ΕΠΟ
Υπό το βάρος των δικαστικών διώξεων και της γενικής ανυποληψίας και παρακμής στην οποία βυθίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Σαρρής υπέβαλλε την Τρίτη την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ.

Ο ίδιος φέρεται να εξομολογήθηκε ότι αποχωρεί επειδή έχει φθάσει στα όρια των αντοχών του, αλλά, όπως υποστηρίζουν στην ποδοσφαιρική αγορά, οι μέρες του ήταν μετρημένες από την στιγμή που γνωστοποιήθηκε η δικαστική δίωξη εναντίον συνολικά 16 παραγόντων του χώρου, μελών του Δ.Σ της ΕΠΟ, ιδιοκτητών ΠΑΕ και διαιτητών.


Οι εκλογές θα γίνουν μέσα σε ένα μήνα- δεν αποκλείεται δηλαδή να συμπέσουν με τυχόν εθνικές κάλπες!


Ποιοι είναι οι μνηστήρες


Θεωρείται δεδομένο  ότι υποψηφιότητα θα βάλει και πάλι ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές έχασε από τον κ. Σαρρή, συγκεντρώνοντας 20 ψήφους έναντι 31. Ο κ. Γκαγκάτσης θα έχει στο πλευρό του τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίον διατηρεί καλές σχέσεις, ενώ στον ΠΑΟΚ εργάζεται και ο γιος του. Όπως ακούγεται, ο κ. Γκαγκάτσης έχει ρίξει γέφυρες και προς την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να εξασφαλίσει μεγαλύτερη υποστήριξη.


Επίσης υπάρχουν και νυν μέλη της ΕΠΟ που έχουν φιλοδοξίες για την θέση όπως οι:


Ο Γιώργος Γκιρτζίκης
 (ΕΠΣ Ξάνθης) μόνιμο μέλος του Δ.Σ εδώ και τέσσερις τετραετίες και ο άνθρωπος στον οποίον ο απερχόμενος Πρόεδρος εμπιστεύτηκε την προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μετά την παραίτηση του Γιώργου Καραμελίδη.


Ο Γιώργος Βούρβαχης 
(ΕΠΣ Χανίων)που  ήταν ένας εκ των βασικότερων συνεργατών του Σαρρή, όπως δείχνει και η επιλογή του να τον κάνει αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο γιατρός, και αντιδήμαρχος Χανίων, είναι στενός φίλος του κ. Σαρρή και αν τελικώς επιδιώξει να διεκδικήσει την προεδρία θα θέσει το σύστημα σε σοβαρό δίλημμα.


Ένας από αυτούς που ισχυρίζονται ότι έχουν την στήριξη της κυβέρνησης είναι ο Δημήτρης Κούκης (παλιό μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω), ενώ, βολιδοσκοπήσεις προς την πλευρά των Ενώσεων, κάνει και ο Παναγιώτης Δημητρίου νυν μέλος της ΕΠΟ. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.