ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Δεν θα δεχτώ ερωτήσεις» είπε ο Ξηρός στον ανακριτή - Βρέθηκε δεύτερο κρυσφήγετο

17:17 - 05 Ιαν 2015 | Ειδήσεις
«Δεν θα δεχτώ ερωτήσεις» είπε ο Ξηρός στον ανακριτή - Βρέθηκε δεύτερο κρυσφήγετο
Την άρνησή του να συμμετάσχει στη διαδικασία εξέφρασε ο Χριστόδουλος Ξηρός ενώπιον του ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα.

«Δεν συμμετέχω στην διαδικασία σας, δεν με ενδιαφέρει, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις» είπε στον ανακριτή ο γνωστός για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», Χριστόδουλος Ξηρός.

 

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Επειδή επαναλαμβάνεται συνεχώς η φράση 'με σκοπό να βλάψει την οικονομία της χώρας' θέλω να προσθέσω το εξής: Αυτοί που υπηρετείς σαν πιστό σκυλάκι τα κατάφεραν μια χαρά όχι απλά να βλάψουν αλλά να διαλύσουν την οικονομία της χώρας και συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο».

 

Βρέθηκε δεύτερο κρυσφήγετο του Ξηρού

 

Εν τω μεταξύ, η Αντιτρομοκρατική πραγματοποιεί επιχείρηση στο Λουτράκι, καθώς στην περιοχή έχει εντοπιστεί οίκημα που είχε νοικιάσει η σύντροφος του Χριστόδουλου Ξηρού, με την ταυτότητα της «Ελένης Μελάνη του Ιωάννη και της Σταυρούλας» -που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην αυλή του σπιτιού έχει εντοπιστεί κι ένα λευκό φορτηγάκι, το οποίο ελέγχεται και αυτό εξονυχιστικά.

 

Στους διαδρόμους του σπιτιού υπήρχαν τοποθετημένα σακιά, ενώ  σε ένα από τα δωμάτια βρήκαν κουτιά από τα οποία κρέμονταν καλώδια. Υπό το φόβο αυτά να είναι παγιδευμένα έκλεισαν το δωμάτιο και στο σημείο έχει κληθεί ομάδα του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

 

Ακόμη, έχουν βρεθεί δύο αυτοκίνητα, ένα τύπου βαν που εκλάπη τον Ιούνιο από την Αθήνα και ένα τζιπ που ερευνάτα αν είναι κλεμμένο.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:56 - 05 Ιαν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.