ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Barclays: Τα trades της εβδομάδας

Σύμφωνα με τη Barclays, οι οικονομικές και νομισματικές αποκλίσεις οδηγούν την ισοτιμία EUR/USD χαμηλότερα

Οι traders θα πρέπει να εξετάσουν πωλήσεις στο GBP/USD και το EUR/USD σε περίπτωση ανοδικής αντίδρασης κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, σύμφωνα με τη Barclays.

Σύμφωνα με τη Barclays, τα πρόσφατα μακροοικονομικά στοιχεία για τη βρετανική οικονομία ήταν αρνητικά και αυτό είναι πιθανό να επιφέρει νέες πιέσεις στην ισοτιμία. Όσον αφορά το EUR/USD, εν αναμονή της ΕΚΤ την επόμενη εβδομάδα, κάθε ανοδική αντίδραση προσφέρει την ευκαιρία για νέες πωλήσεις. Σύμφωνα με τη Barclays, οι οικονομικές και νομισματικές αποκλίσεις οδηγούν την ισοτιμία χαμηλότερα με το στόχο για το 2015 να είναι στα 1,0700.

12 01 15 barclays

Από τεχνικής σκοπιάς, η Barclays σημειώνει ότι η διάσπαση του 1,2100 επιβεβαιώνει την πτωτική τάση και θέτει θέτει ως βασικό στόχο τα 1,1640. Σχετικά με τις τοποθετήσεις των επενδυτών, παρά το γεγονός ότι τα short είναι ήδη πολύ ακραία, η Barclays, βλέπει ότι υπάρχει χώρος για ακόμα χαμηλότερα επίπεδα προτού ξεκινήσει το κλείσιμο των θέσεων. Επόμενοι στόχοι για την ισοτιμία είναι στα 1,1485 και στα 1,1200 καταλήγουν οι αναλυτές της Barclays.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.