ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκρουση Ε/Π-Α/Κ στη Σκάλα Αταλάντης – Διακομιδές ασθενών

17:09 - 15 Ιαν 2015 | Ειδήσεις
Πρόσκρουση Ε/Π-Α/Κ στη Σκάλα Αταλάντης – Διακομιδές ασθενών
Προσέκρουσε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας το Ε/Π-Α/Κ ''ΛΟΥΛΑ'' Σ.ΑΤ. 34 με τρεις (03) επιβαίνοντες στη Σκάλα Αταλάντης.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή , από τον κυβερνήτη του ανωτέρω Ε/Π-Α/Κ, ότι κατά την διάρκεια αλιευτικής εργασίας, προσέκρουσε σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας που έφερε τη προβλεπόμενη φωτοσήμανση. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να εγκλωβιστεί το παραπάνω Α/Κ σκάφος σε ιχθυοκλωβό.
​Στην περιοχή έσπευσε προς παροχή συνδρομής το Ε/Π-Α/Κ ΄΄ΠΟΣΕΙΔΩΝ΄΄ Σ.ΑΤ. 134 με επιβαίνοντες τον κυβερνήτη του καθώς και δύο στελέχη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ του Γ΄Λ/Τ του Λιμεναρχείου Στυλίδας, όπου μετεπιβήβασαν και μετέφεραν τους τρεις (03) επιβαίνοντες του ''ΛΟΥΛΑ'' ασφαλώς στο λιμένα Σκάλας Αταλάντης.
​ Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός. Κατόπιν ελέγχου στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του συμβάντος διαπιστώθηκαν υλικές ζημιές στον κλωβό της ιχθυοκαλλιέργειας, ενώ πρόκειται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες απεγκλωβισμού του ανωτέρω σκάφους και εν συνεχεία ο κατάπλους του στο λιμένα Σκάλας Αταλάντης προκειμένου να απαγορευτεί ο απόπλους του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.