ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη φυλακή 2 από τους 4 κατηγορούμενους για το κύκλωμα εκβιαστών

18:58 - 20 Ιαν 2015 | Ειδήσεις
Στη φυλακή 2 από τους 4 κατηγορούμενους για το κύκλωμα εκβιαστών
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους δύο εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων που απολογήθηκαν, ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς για την υπόθεση του "κυκλώματος εκβιαστών", ενώ δύο ακόμη αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Στη φυλακή θα οδηγηθούν, ο αλλοδαπός Ταουλάντ Φειζουλά, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Μεταμόρφωση εκεί οπού παρακολουθούσαν το σπίτι της Λίτσας Βλαστού κατόπιν εντολής του Βλαστού και η Ευριδίκη Χριστοδουλοπούλου, μητέρα παλιού συγκρατούμενου του Βλαστού, απ΄ την οποία ο μεγαλοκρατούμενος ζήτησε να παραδώσει 2.000 ευρώ σε έναν δικό του.


Αντίθετα με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η Π. Καρπούζου αφέθηκε ελεύθερη με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε Α.Τ. της περιοχής της, όπως συνέβη και με το σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Σκάλκο, ο οποίος φέρεται να μεσολαβούσε και να μετέφερε μηνύματα μεταξύ του Σωτήρη Εμμανουήλ και του Βλαστού για τους πλούσιους της ΣΤ πτέρυγας του Κορυδαλλού τους οποίους ήθελε να εκβιάσει ο Βλαστός

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.