ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εισαγγελική έρευνα για το bullying εις βάρος μαθητή στη Λέσβο

00:15 - 30 Ιαν 2015 | Ειδήσεις
Εισαγγελική έρευνα για το bullying εις βάρος μαθητή στη Λέσβο
Εντολή για κατεπείγουσα έρευνα για το πρωτοφανές περιστατικό σχολικής βίας σε βάρος 9χρονου μαθητή στη Λέσβο παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Βορείου Αιγαίου η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Η κ. Κουτζαμάνη παρήγγειλε άμεσα την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας και ζήτησε να διερευνηθεί πλήρως εάν έχουν διαπραχθεί αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις. 


Σύμφωνα με την καταγγελία ένα αγοράκι, ορφανό από πάτερα, έζησε τη φρίκη του bullying, όταν δυο μεγαλύτεροι συμμαθητές του το άφησαν να κρέμεται στην μπασκέτα στο προαυλίου του σχολείου τους με αποτέλεσμα να πέσει και να υποστεί κάταγμα στα χέρια του. 


Τα παιδιά είχαν πάρει εντολή από το γυμναστή να σηκώσουν το συμμαθητή τους, προκειμένου να κατεβάσει μια μπάλα που είχε σφηνωθεί στην μπασκέτα, σύμφωνα με τη μητέρα του 9χρόνου Ταξιάρχη, Μαρία Χιωτέλλη, η οποία έχει ακόμα τρία παιδιά. 


Όμως, ο γυμναστής έφυγε και τα άλλα παιδιά τα οποία ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, άφησαν κρεμασμένο τον Ταξιάρχη, ο οποίος φοβισμένος φώναζε και εκλιπαρούσε να τον βοηθήσουν μέχρι που έπεσε με δύναμη στο έδαφος. Τελικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.