ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκέντρωση 4.000 μεταλλωρύχων έξω από το υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης

10:00 - 16 Απρ 2015 | Ειδήσεις
Συγκέντρωση 4.000 μεταλλωρύχων έξω από το υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης
Πάνω από 4.000 μεταλλωρύχοι από τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής μετέβησαν σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και πορεία προς τη Βουλή, με αίτημα να συνεχιστεί η λειτουργία των μεταλλείων.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω της συγκέντρωσης έξω από το υπουργείο, η Μεσογείων σήμερα το πρωί είναι κλειστή στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Πενταγώνου και κάτω.

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας παρατηρείται μεγάλη κίνηση, τόσο στο κομμάτι της λεωφόρου Μεσογείων έως το Παντάγωνο, όσο και στη λεωφόρο Κατεχάκη και τους άλλλους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας.

Η Τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας στο σημείο που έχει διακοπεί στη λεωφόρο Μεσογείων από την οδό Δημοκρατίας, μέσα από το Νέο Ψυχικό.

Οι μεταλλωρύχοι έφτασαν στην Αθήνα με συνολικά 82 λεωφορεία. Μάλιστα, φτάνοντας στη Λαμία λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη στάση και μετά συνέχισαν την πορεία τους, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Στο μεταξύ, συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία διοργανώνει, στις 6 το απόγευμα, η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττικής) σε ένδειξη συμπαράστασης στους κατοίκους της Χαλκιδικής που ζητούν να σταματήσει η εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:16 - 16 Απρ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.