ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Barclays: Πωλήσεις στο AUD/USD το trade της εβδομάδας

Για ποιους λόγους η Barclays θεωρεί ότι η ισοτιμία θα κινηθεί χαμηλότερα;

Μια μείωση επιτοκίων από την RBA, η οποία δεν έχει αποτιμηθεί από τις αγορές και μια καλή ανακοίνωση για τις νέες θέσεις εργασίας (NFP) την Παρασκευή, θα μπορούσαν να ωθήσουν την ισοτιμία σε χαμηλότερα επίπεδα. Επιπλέον, το τμήμα τεχνικής ανάλυσης της τράπεζας εκτιμά ότι όλες οι ενδείξεις είναι αρνητικές και οδηγούν σε χαμηλότερα επίπεδα. Η κορύφωση που παρατηρήθηκε την Τετάρτη ήταν ιδιαίτερα βίαιη και οδήγησε και σε νέες απώλειες στο κλείσιμο της εβδομάδας.

Μελτώντας και την εποχικότητα της ισοτιμίας, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι ο Μάιος είναι από τους πλέον αρνητικούς μήνες για την ισοτιμία AUD/USD σημειώνει η Barclays. Κατά το μήνα Μάιο, η ισοτιμία έχει τη χειρότερη μηνιαία απόδοση. Ο πρώτος στόχος είναι στα 0,7680 ενώ ένα κλείσιμο κάτω από τα 0,7530 θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιέσεις και θα ανοίξει το δρόμο για τα 0,7100.

*Τα παραπάνω δεν αποτελούν σύσταση ή προτροπή για τη διενέργεια συναλλαγών. Αποτελούν ιδέες trading από την εκάστοτε επενδυτική τράπεζα και δημοσιεύονται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς λόγους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.