ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλες ουρές και σήμερα έξω από τις τράπεζες

09:02 - 02 Ιουλ 2015 | Ειδήσεις
Μεγάλες ουρές και σήμερα έξω από τις τράπεζες
Μεγάλες ουρές σχηματίζονται και σήμερα έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα που λειτουργούν προκειμένου να εισπράξουν το ποσό των 120 ευρώ από τη σύνταξή τους οι συνταξιούχοι που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες.

Οι ουρές είναι μεγαλύτερες έξω από τα κεντρικά υποκαταστήματα, όπου η προσέλευση κόσμου είναι παραδοσιακά αυξημένη και οι συνταξιούχοι συρρέουν από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνταξιούχοι μπορούν να αποσύρουν έως 120 ευρώ μετρητά μία φορά μόνο στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας.

Οι συνταξιούχοι ή συνδικαιούχοι του λογαριασμού θα πρέπει να επιδείξουν στα τραπεζικά υποκαταστήματα το σχετικό αποδεικτικό από το Ταμείο τους, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο αποδεκτό νομιμοποιητικό έγγραφο, καθώς και τυχόν πληρεξούσιο.

Μάλιστα, συνεχίζεται και σήμερα να διατίθεται ισχυρή αστυνομική δύναμη για την ασφάλεια των συνταξιούχων-καταθετών που θα επιχειρήσουν να κάνουν αναλήψεις.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη, οι αναλήψεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς απρόοπτα, ενώ σε δύο περιπτώσεις αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων που κρίθηκε ότι κινούνταν ύποπτα κοντά σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:39 - 02 Ιουλ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.