ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπό έλεγχο η φωτιά στους πρόποδες της Πάρνηθας

10:00 - 09 Αυγ 2015 | Ειδήσεις
Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου στους πρόποδες της Πάρνηθας, σε πευκοδάσος στη Βαρυμπόμπη, απειλώντας για μια ακόμα φορά τον εθνικό δρυμό, αλλά και κατοικίες.

Με πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες οι πυροσβέστες, εθελοντές και δυνάμεις των ΟΤΑ, κατάφεραν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά, ενώ το πρωί έκαναν προληπτικά ρίψεις νερού και εναέρια μέσα και παραμένουν στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις για την πλήρη κατάσβεσή της και την αποτροπή του κινδύνου αναζωπυρώσεων.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, δεν χρειάστηκε να γίνει εκκένωση της περιοχής και δεν προκλήθηκαν ζημιές σε κατοικίες και άλλα οικήματα, που είναι διάσπαρτα στο δάσος. Τους αρμόδιους αξιωματικούς του Π.Σ. προβληματίζει η ώρα και το σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, (εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Ι. Μίχα), καθώς και στο παρελθόν έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά στην ίδια περιοχή.

Τους αρμόδιους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής προβληματίζει η ώρα και το σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, (εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Ι. Μίχα), καθώς και στο παρελθόν έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά στην ίδια περιοχή.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.