ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αχαΐα: 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 17χρονο!

11:08 - 14 Σεπ 2015 | Ειδήσεις
Αχαΐα: 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 17χρονο!
Τη ζωή του έχασε το 15χρονο αγόρι που πυροβολήθηκε από έναν 16χρονο στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού σχολείου της Κάτω Αχαΐας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου να το κρατήσουν στη ζωή.

Ο Γιώργος Αλεξανδρόπουλος έφερε πολλαπλά τραύματα στη θωρακική και στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη στο χειρουργείο και στη συνέχεια στην εντατική, ωστόσο ο οργανισμός του δεν άντεξε.

Ο 16χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει τον 15χρονο, άλλα μόνο να τον εκφοβίσει. Η αστυνομία αποδίδει την ενέργεια σε προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα πριν από το περιστατικό, οι δύο ανήλικοι είχαν διαπληκτιστεί. Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού το θύμα προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 15χρονο, ο οποίος στη συνέχεια έφυγε, πήρε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του και με το αυτοκίνητο του θείου του επέστρεψε στο σχολικό συγκρότημα και πυροβόλησε κατά του 17χρονου.

Η 42χρονη μητέρα του 15χρονου συνελήφθη για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνται ο 42χρονος πατέρας του και ο 39χρονος θείος του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και πλημμελούς φύλαξης και κατοχής, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, κυνηγετικού όπλου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε συναγερμό για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο βεντέτας, ειδικά δεδομένου ότι τα σπίτια δράστη και θύματος βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση το ένα από το άλλο.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:49 - 14 Σεπ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.