ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγωδία: Εντοπίστηκε η αγνοούμενη από το Καματερό

12:28 - 24 Οκτ 2015 | Ειδήσεις
Τραγωδία: Εντοπίστηκε η αγνοούμενη από το Καματερό
Την αναγνώρισε ο σύζυγός της...

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι του Πειραιά, στη Φρεαττύδα της Καστέλλας, αντικρίζοντας το πτώμα άγνωστης γυναίκας στην ακτή του Παρασκευά.


Οι κάτοικοι ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές, με δυνάμεις τόσο της αστυνομίας, όσο και της πυροσβεστικής να καταφθάνουν στο σημείο, ούτως ώστε να ερευνήσουν τον χώρο.

Τελικά αποδείχτηκε ότι πρόκειται για την αγνοούμενη γυναίκα από το Καματερό αφού την αναγνώρισε ο σύζυγός της.

 

Το πτώμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά και φύκια, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο προκειμένου να γίνει νεκροτομή και νεκροψία, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

 

Ο άτυχος άντρας μίλησε από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας του: «Είχαν κλείσει τον δρόμο στη Φυλής και προφανώς δεν μπορούσε να φύγει από εκεί και δοκίμασε να περάσει από εδώ πέρα. Τώρα εικασίες κάνουμε γιατί κανείς δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Μέσα στο αμάξι βρέθηκαν μόνο τα κλειδιά του αυτοκινήτου πάνω στη μηχανή. Προφανώς ή κατάλαβε και άνοιξε την πόρτα και την παρέσυρε το αμάξι και την πέταξε μέσα στο ρέμα που είχε πάρα πολύ νερό από ό, τι μας είπαν. Από την πρώτη στιγμή έχει έρθει ο δήμαρχος του Ιλίου και μου είπαν ότι το νερό πέρναγε από πάνω».

 

Ο σύζυγος της 43χρονης Ελένης συνέχισε τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ λέγοντας ότι τελευταία φορά που μίλησε μαζί της, ήταν το πρωί της ίδιας ημέρας, όταν εκείνη είχε επισκεφθεί τον οδοντίατρό της. «Περίπου στις 10:30 με 11 παρά είχαμε την τελευταία επικοινωνία. Συνήθως το δρομολόγιο ήταν να πάει να πάρει τα παιδιά και να ξαναγυρίσει πάλι το μεσημέρι.Την έψαχνε η μητέρα μου από το μεσημέρι για να της πει να πάρει μόνο το ένα παιδί από το σχολείο, αλλά δεν το σήκωνε το κινητό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.