ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσή Αυγή: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία Φύσσα

14:12 - 10 Νοε 2015 | Ειδήσεις
Χρυσή Αυγή: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία Φύσσα
Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση ενός αστυνομικού

Ο αστυνομικός Κωνσταντίνος Κοτσοβός δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, ότι το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα φίλοι του άτυχου άντρα και όχι οι πραγματικοί δράστες. 

 

Ο μάρτυρας, ο οποίος επέβαινε σε περιπολικό το οποίο έφτασε στον τόπο του εγκλήματος, αφού είχε ήδη δολοφονηθεί ο 34χρονος μουσικός, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η εντολή που τους είχε διαβιβάσει το κέντρο ήταν να αναζητήσουν υπόπτους.

 

Μάρτυρας: Αναζητούσαμε άτομα με μαύρα ρούχα που ήταν πολλοί μαζί, ενός συγκεκριμένου χώρου, σύμφωνα με την εντολή που είχαμε.

 

Πρόεδρος: Βρήκατε κάποιους;

 

Μαρ.: Με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όχι, αλλά βρήκαμε κάποιους άλλους. Η αρχική ενημέρωση ήταν ότι επρόκειτο πιθανόν για συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων.

 

Πρ.: Πρώτη φορά το λέτε αυτό.

 

Σε παρατήρηση μάλιστα της προέδρου αν περιμένουν ενισχύσεις όταν βλέπουν κάποιον να τον χτυπάνε, ο μάρτυρας έδωσε την ακόλουθη απάντηση:

 

«Δεν μπορούμε να μπούμε σε 60 άτομα μόνοι μας, είπε και συνέχισε, αν, για παράδειγμα στη συμπλοκή ήταν 40 άτομα, στην αρχή θα παρατηρήσουμε και θα περιμένουμε να γίνουμε τουλάχιστον 10 άτομα».

 

Για τη Χρυσή Αυγή και για τα τάγματα εφόδου ο μάρτυρας υποστήριξε ότι γνωρίζει ό,τι έχει ακούσει από την τηλεόραση, ενώ δήλωσε άγνοια για την ιεραρχία της οργάνωσης, τον εξοπλισμό και τα συνθήματά της.

 

 

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.