ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΟΕΣΥ: Ζητά συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς

21:45 - 13 Νοε 2015 | Ειδήσεις
ΠΟΕΣΥ: Ζητά συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς
Επείγουσα συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ζήτησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), εκτός από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Κυριακή, στο πλαίσιο του συναγερμού που κήρυξε στον κλάδο για υπεράσπιση του αγγελιόσημου, του οποίου την κατάργηση αξιώνουν οι δανειστές.

"Ο αγώνας για την επιβίωση των Ταμείων των εργαζομένων του κλάδου διεξάγεται με όλα τα μέσα και όλες τις δυνάμεις μας. Είναι αγώνας για τη δημοκρατία και την ανεξάρτητη Ενημέρωση" αναφέρει η ΠΟΕΣΥ.

Στη συνεδρίαση, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, "θα αποφασιστούν αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις, με συνεργασία όλων των συνδικαλιστικών φορέων του χώρου της Ενημέρωσης, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα κληθούν όλοι οι εργαζόμενοι να είναι από τη Δευτέρα σε επιφυλακή και αγωνιστική ετοιμότητα".

Στη σχετική ανακοίνωση, τονίζεται και το εξής: "Οι διαβεβαιώσεις που λάβαμε από τους αρμόδιους υπουργούς, για εξεύρεση λύσης που θα περιλαμβάνει διατήρηση του πόρου του Ταμείου μας, πιστεύουμε ότι θα τηρηθούν. Σε αντίθετη περίπτωση ο κλάδος μας, θα δώσει ενωμένος και μαχητικά τον "υπέρ πάντων" αγώνα για την επιβίωσή του".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.