ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοντονής: Ακόμα αυστηρότερα μέτρα στα γήπεδα

09:35 - 23 Νοε 2015 | Ειδήσεις
Κοντονής: Ακόμα αυστηρότερα μέτρα στα γήπεδα
Την πλήρη εφαρμογή του υπάρχοντος νόμου, αλλά και ακόμη πιο αυστηρές ποινές για όσους φέρουν αντικειμενική κι όχι μόνο ευθύνη για τη βία στα γήπεδα προανήγγειλε ο Σταύρος Κοντονής.

 Ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών έστειλε αυστηρό μήνυμα στους συνδέσμους, αλλά και όσους πυροδοτούν ακραίες αντιδράσεις.

«Άμεσα θα εκδοθεί υπουργική απόφαση που θα ρυθμίζει το θέμα της λειτουργίας των λεσχών των φιλάθλων. Για πρώτη φορά στα χρονικά παραπέμπονται 14 συλληφθέντες από τα επεισόδια για κακούργημα και τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον ανακριτή. Κι αυτό γίνεται με νόμο που περάσαμε πριν κάποιους μήνες και προβλέπει αυστηρότερες ποινές για όσους προκαλούν ή συμμετέχουν σε επεισόδια. Εντός της εβδομάδας θα πάρω στα χέρια μου το φάκελο με όλες τις αναφορές για όσα συνέβησαν. Το ξέρετε πως το πρόβλημα της βίας δεν λύνεται σε μια νύχτα. Χρειάζεται συνεχής εφαρμογή του νόμου και αυστηρότερες και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους προσπαθώντας να τις μεταθέσουν σε άλλους πυροδοτώντας μάλιστα ακραίες και αδικαιολόγητες αντιδράσεις με εμπρηστικές ανακοινώσεις, να γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση θα προστατέψει την κοινωνική ειρήνη αταλάντευτα και με αποφασιστικότητα», τόνισε ο κ. Κοντονής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.