ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρουβίκωνας: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στα γραφεία του Τειρεσία

14:29 - 18 Δεκ 2015 | Ειδήσεις
Ρουβίκωνας: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στα γραφεία του Τειρεσία
Ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται καρέ καρέ, η επίθεση που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία του Τειρεσία στο Μαρούσι, αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το video, που έχει τίτλο "Βίντεο από την επίθεση στον Τειρεσία... Ψυχή Βαθιά ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ", ξεκινά με τα μέλη της αναρχικής ομάδας, που φορούν κράνη, κουκούλες και γάντια, να σπάνε την εξωτερική πόρτα με σφυριά. Και όταν μπαίνουν στο εσωτερικό των γραφείων, δεν... γλιτώνει τίποτα. Πόρτες, παράθυρα, γραφεία, ξεσπούν σε όλα. Υπάρχει κάποιος που φαίνεται να έχει αρχηγικό ρόλο και να δίνει εντολές στους υπόλοιπους, ενώ ένας από τους δράστες κρατά την κάμερα και καταγράφει τα πάντα.

Ένας σεκιούριτι και ένας υπάλληλος παρακολουθούν την επίθεση χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Ένας από τους δράστες ζητά από τον υπάλληλο της εταιρίας σεκιούριτι τον ασύρματό του κι εκείνος του απαντά πως δεν έχει, καλώντας τον μάλιστα να τον ψάξει αν δεν τον πιστεύει. Λιγότερο από δυο λεπτά από τη στιγμή που εισέβαλαν στα γραφεία του Τειρεσία, οι δράστες εγκαταλείπουν το σημείο. Το σύνθημα δίνει ένας από τους δράστες που φοράει κουκούλα: "Έλα, έλα" φωνάζει και με το "σύνθημα" "φεύγουμε", τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχωρούν.

Δείτε το βίντεο

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.