ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών για τη βόμβα στον ΣΕΒ

12:24 - 06 Ιαν 2016 | Ειδήσεις
Προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών για τη βόμβα στον ΣΕΒ
Προκήρυξη με την οποία η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» αναλαμβάνει την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στον ΣΕΒ, αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα indymedia.

Πρόκειται για την προκήρυξη 32 σελίδων, που είχε στείλει πριν από λίγες μέρες, αλλά παραλήφθηκε από την αστυνομία και δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της.


Στην προκήρυξη ο συντάκτης αναφέρει οτι η βομβιστική επίθεση ήταν μια «δικαιοπραξία» και «μια πράξη εκδίκησης προς την εγχώρια πλουτοκρατία που στο όνομα της προάσπισης των δικών της συμφερόντων, προωθεί και απαιτεί την εφαρμογή των μνημονίων».

 

«Ήταν μια δικαιοπραξία, μια έκφραση λαϊκής δικαιοσύνης απέναντι σε εκείνους που πλουτίζουν πάνω στους δικούς μας κυριολεκτικούς ή μεταφορικούς θανάτους», σημειώνεται στο 32σέλιδο κείμενο, που ξεκινά με ένα απόσπασμα στίχων του Οδυσσέα Ελύτη από το Άξιον Εστί και καταλήγει με «χαιρετισμούς» στις επαναστατικές ομάδες της Τουρκίας, του Κουρδιστάν, του Λιβάνου και της Παλαιστίνης, όπως αναφέρουν οι τρομοκράτες.


Αναφέρει επίσης οτι το χτύπημα αφιερώνεται, πρώτα απ’ όλα στην μνήμη των τεσσάρων εργατών που σκοτώθηκαν τον περασμένο Μάιο στην έκρηξη στα ΕΛΠΕ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.