ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ασφαλιστικό: Σε εξέλιξη η πορεία των επιστημόνων-Προπηλακίστηκε ο Παναγόπουλος

15:16 - 21 Ιαν 2016 | Ειδήσεις
Ασφαλιστικό: Σε εξέλιξη η πορεία των επιστημόνων-Προπηλακίστηκε ο Παναγόπουλος
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση χιλιάδων επιστημόνων, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30.

Οι διαδηλωτές συμμετέχουν στην πορεία για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, αντιδρώντας στο Ασφαλιστικό που έχει προτείνει ο Κατρούγκαλος.

Ποιοι συμμετέχουν στην πορεία

Άρχισε από τα Προπύλαια η πορεία επιστημονικών φορέων, αυτοπασχολούμενων, ελεύθερων επαγγελματιών, που αντιδρούν ασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης.

Δικηγόροι, γιατροί, φαρμακοποιοί, μηχανικοί, δικαστικοί επιμελητές κ.ά. κατευθύνονται προς το υπουργείο Εργασίας και στη συνέχεια προς τη Βουλή.

Ήδη έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Οι εκπρόσωποι των φορέων που διοργανώνουν τις κινητοποιήσεις χαρακτηρίζουν το προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό «αναξιόπιστο, επικίνδυνο, φοροεισπρακτικό και μη βιώσιμο» και καλούν τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν μαζικά στη σημερινή συγκέντρωση και πορεία.

Στο υπουργείο Εργασίας μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Πρόσκληση για συμμετοχή στον αποκλεισμό του υπουργείου Εργασίας που προγραμματίζει για σήμερα στις 13.00 έχει απευθύνει σε ομοσπονδίες και σωματεία και η ΑΔΕΔΥ.

Αποδοκιμασίες προς τον Γ. Παναγόπουλο στην πορεία για το Ασφαλιστικό

Στο συλλαλητήριο συμμετέχει και η ΓΣΕΕ, η οποία συμπαρίσταται στον κλάδο των επιστημόνων και απευθύνει κάλεσμα να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. Ωστόσο η εμφάνιση του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου προκάλεσε την αντίδραση πολλών από τους διαδηλωτές που του είπαν ότι είναι ανεπιθύμητος και του ζήτησαν να αποχωρήσει από τη συγκέντρωση.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.