ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προφυλακιστέος ο υπεύθυνος του κυλικείου-«Είμαι ένα τέρας. Τα ομολογώ όλα»

17:08 - 27 Ιαν 2016 | Ειδήσεις
Προφυλακιστέος ο υπεύθυνος του κυλικείου-«Είμαι ένα τέρας. Τα ομολογώ όλα»
Στη φυλακή οδηγείται ο 52χρονος υπεύθυνος κυλικείου σε δημοτικό σχολείο του Γέρακα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού.

Ο 52χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.

«Συγνώμη είμαι ένας τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα» είπε ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε κι άλλες πράξεις σε ακόμα δύο μαθήτριες - θύματα της 4ης και 5ης δημοτικού.

Ο 54χρονος πέρασε το ανακριτικό κατώφλι χωρίς την παρουσία δικηγόρου και τα παραδέχτηκε όλα.

Μιλώντας δε σε δημοσιογράφους, ανέφερε ότι η κόρη του είναι συμμαθήτρια με το θύμα και υποστήριξε: «Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι».

Έξω από το κτήριο, πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τον κατηγορούμενο.

Στα δικαστήρια βρίσκεται και η σύζυγός του κατηγορούμενου, η οποία κρατά αποστάσεις από την υπόθεση, και καταθέτει στη δικαστική λειτουργό.

Δεν αποκλείεται δε, κατά πληροφορίες, να καταθέσει και αίτηση διαζυγίου.

Το χρονικό

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη όταν 10χρονη συμμαθήτρια της κόρης του κατηγορούμενου, αποκάλυψε στη μητέρα της ότι της ζήτησε να μπει μέσα στο χώρο του κυλικείου και επιχείρησε να της αφαιρέσει την μπλούζα δωροδοκώντας την με μια πορτοκαλάδα.

Όπως φέρεται να εξομολογήθηκε το παιδί, δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό καθώς και τις προηγούμενες εβδομάδες πρόσφερε στο κοριτσάκι τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς χρήματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.