ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΑΣΑ: Έως 30 Απριλίου σε ισχύ τα παλιά εισιτήρια αξίας 1,20 ευρώ

22:38 - 01 Φεβ 2016 | Ειδήσεις
Μέχρι τις 30 Απριλίου το 2016 θα ισχύουν τα παλιά εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας αξίας 1,20 ευρώ που έχει ήδη στην κατοχή του το επιβατικό κοινό, ενώ οι ετήσιες και εξαμηνιαίες κάρτες ΟΑΣΑ παλαιών τιμών θα ισχύσουν κανονικά μέχρ τη λήξη τους, όπως αναφέρεται σε διευκρινιστικό σημείωμα των Συγκοινωνιών Αθηνών.

Σύμφωνα με το διευκρινιστικό σημείωμα, μετά το πέρας του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, για όσους επιβάτες εξακολουθούν να διαθέτουν παλαιούς τύπους εισιτηρίων, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τον ΟΑΣΑ.

 

Παράλληλα, οι Συγκοινωνίες Αθηνών υπενθυμίζουν στο επιβατικό κοινό πως παραμένει η μη δυνατότητα δεύτερης επικύρωσης των ενιαίων εισιτηρίων.

 

Επίσης, εφόσον η μετακίνηση των επιβατών έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στο ίδιο όχημα και για οποιονδήποτε λόγο το χρονικό διάστημα των 90 λεπτών δεν επαρκεί, η χρονική ισχύς επεκτείνεται μέχρι και την ολοκλήρωση της διαδρομής.

 

Οι μηνιαίες κάρτες και οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα αντίστοιχα μηνιαία κουπόνια διακινούνται και διατίθενται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Συστήματος Αστικών Συγκοινωνιών και από τον Ο.Α.Σ.Α. και όχι μέσω τρίτων.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:40 - 01 Φεβ 2016
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.