ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύπελλο Ελλάδος: Ιδού τα «ζευγάρια» των ημιτελικών

14:43 - 19 Φεβ 2016 | Ειδήσεις
Κύπελλο Ελλάδος: Ιδού τα «ζευγάρια» των ημιτελικών
Το πρώτο μπαλάκι που τραβήχτηκε ήταν αυτό της ΑΕΚ με τον πρόεδρο Βαγγέλη Ασλανίδη να παίρνει άδεια από τους ανθρώπους της ΕΠΟ για να τραβήξει τον αντίπαλο της ΑΕΚ. Με αυτό του το... «τέχνασμα» κατάφερε να αποφύγει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και να φέρει κόντρα στην ομάδα του τον Τραϊανό Δέλλα.

Τα πρώτα ματς, σε ΟΑΚΑ και Τούμπα θα διεξαχθούν στις 2 και 3 Μαρτίου, ενώ οι επαναληπτικοί έχουν οριστεί για τις 6 και 7 Απριλίου (ίσως υπάρξουν αλλαγές αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στους «16» του Europa League). Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου.


Πριν από λίγο καιρό ο Ατρόμητος «έσπασε» το αήττητο σερί της ΑΕΚ στο εφετινό πρωτάθλημα, ωστόσο στην Ένωση, έχοντας αποφύγει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, θεωρούν καλή την κλήρωση με την ομάδα του Περιστερίου. Και αυτό γιατί σε οκτώ συναντήσεις της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν επτά νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

 

Η Ένωση έχει πέντε προκρίσεις, μία κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του 2011, ενώ δεν έχει υπάρξει ποτέ μέχρι σήμερα κόντρα σε ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:48 - 19 Φεβ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.