ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

BNP Paribas, BTMU: Ξεχάστε τη νέα πτώση στο EUR/USD

Η BNP, εκτιμά ότι είναι λάθος να αναμένουμε ότι μετά από τη χθεσινή κίνηση, η ισοτιμία θα ξεκινήσει να κινείται και πάλι πτωτικά...

Η ΕΚΤ παρουσίασε εξαιρετικά σημαντικά μέτρα νομισματικής χαλάρωσης, προχωρώντας σε έξι πολύ κρίσιμες κινήσεις και ξεπερνώντας κάθε εκτίμηση της αγοράς. Ωστόσο, σύμφωνα με τη BNP Paribas, υπήρχε η αίσθηση ότι μετά την απογοήτευση της περασμένης συνεδρίασης, η ΕΚΤ έπρεπε να ξεπεράσει τις εκτιμήσεις και πράγματι αυτό έκανε.

Η ισοτιμία EUR/USD μετά από τις αρχικές απώλειες εκτοξεύτηκε και η BNP, εκτιμά ότι είναι λάθος να αναμένουμε ότι μετά από τη χθεσινή κίνηση, η ισοτιμία θα ξεκινήσει να κινείται και πάλι πτωτικά. Ως εκ τούτου, η BNP, εκτιμά ότι ο νέος στόχος μέχρι και τον Ιούνιο είναι στα 1,1600.

11 03 16 bnp

Η BNP, προσθέτει ότι η κατάσταση στις διεθνείς αγορές δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα και σταθερότητα και ως εκ τούτου, τίποτα δε δείχνει ότι το δολάριο μπορεί να κινηθεί υψηλότερα.

“Bullish signal” η χθεσινή αντίδραση του ευρώ

Η εξαιρετικά ανοδική αντίδραση της ισοτιμίας, ενεργοποίησε ένα αγοραστικό σήμα βραχυπρόθεσμα. Ο επόμενος στόχος είναι μια νέα προσπάθεια για τη δοκιμασία του 1,1500, τονίζει η BTMU.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.