ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι των «αιωνίων»

13:09 - 14 Μαρ 2016 | Ειδήσεις
Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι των «αιωνίων»
Με δύο γκολ στο τελευταίο τρίλεπτο, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι «αιωνίων» της 26ης αγωνιστικής της Super League, και διατήρησε το απόλυτο νικών στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους «πράσινους», οι οποίοι προηγήθηκαν με τον Μπεργκ μόλις στο 3ο λεπτό, από έξυπνη πάσα του Λέτο και είχαν την ευκαιρία να "κλειδώσουν" το παιχνίδι λίγο αργότερα, αν ο Ταυλαρίδης δεν έστελνε εξ επαφής τη μπάλα πάνω στον πάντα έτοιμο Ρομπέρτο.

Σε μια αμφιλεγόμενη φάση, ο Καμπιάσο απάντησε στο 38΄ για τους «ερυθρόλευκους». Ο βοηθός ύψωσε τη σημαία, διότι ο Τσόρι Ντομίνγκεζ που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, βρισκόταν μέσα στη φάση, πιθανότατα κλείνοντας το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα του ΠΑΟ, Στιλ, ωστόσο ο διαιτητής κ. Κύζας πήρε πάνω του τη φάση και κατακύρωσε το γκολ.

Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε ο προπονητής των «πράσινων» Στραματσόνι, ο οποίος σε ένα ακόμα ντέρμπι, όπως και με τον ΠΑΟΚ, έκανε αστάθμητες και αμυντικού χαρακτήρα αλλαγές (έξω ο Βιγιαφάνα, ο καλύτερος του γηπέδου, μέσα ο ανύπαρκτος Εσιέν, αντί π.χ του Καλτσά), ενώ, αντίθετα ο Σίλβα γέμιζε τα άκρα και ανέβαζε ρυθμό.

Στο φινάλε τα τέρματα του Ντα Κόστα (87΄) από καθίζηση της άμυνας του Παναθηναϊκού και του Ιντέγε (89΄) από ένα εγκληματικό λάθος του Ταυλαρίδη, χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.