ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός–Ολυμπιακός: Απίστευτα επεισόδια στη Λευκάδα- «Φέρε το μαχαίρι, ρε»

18:24 - 20 Μαρ 2016 | Ειδήσεις
Παναθηναϊκός–Ολυμπιακός: Απίστευτα επεισόδια στη Λευκάδα- «Φέρε το μαχαίρι, ρε»
Τα όσα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λευκάδα πριν τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών θα μπορούσαν να ήταν κομμάτι της γνωστής ταινίας «street hooligans»

Ένα ακόμα αθλητικό γεγονός αμαυρώθηκε από τη δράση των κάφρων, με τον τελικό Κυπέλλου γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον παναθηναϊκό να αμαυρώνεται.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ,  150 οπαδοί του Παναθηναϊκού έφτασαν κατά στις 5:00 τα ξημερώματα στη Λευκάδα και με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα μετέβησαν στο ξενοδοχείο που είχαν πληροφορηθεί πως διέμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Μάλιστα απείλησαν τον χειριστή της πλωτής γέφυρας να την κατεβάσει για να φτάσουν μέχρι το ξενοδοχείο (στη συνέχεια τον κλείδωσαν έξω από το φυλάκειο), ενώ στη συνέχεια πάρκαραν κατάλληλα τα αυτοκίνητά τους ώστε να μην μπορεί να σηκωθεί η γέφυρα και να έχουν διέξοδο.

Φτάνοντας έξω από το ξενοδοχείο, οι κάφροι άρχισαν να πετούν μολότοφ και διάφορα αντικείμενα προς την πρόσοψη του κτιρίου. Έσπασαν τις πόρτες του ξενοδοχείου, προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο χώρο της ρεσεψιόν και δίχως να μπορεί κανείς να τους σταματήσει συνέχισαν την πορεία τους στο εσωτερικό του ξενοδοχείου. Μπήκαν ακόμη και σε δωμάτια, σπάζοντας τηλεοράσεις και προκαλώντας κάθε λογής ζημιά, ενώ δεν δίσταζαν να χτυπούν όποιον βρισκόταν στο διάβα τους.

Πέρα από τις σοβαρές υλικές ζημιές στο ξενοδοχείο, υπήρξαν πολλές ακόμη σε αυτοκίνητα, αλλά και παρακείμενα καταστήματα.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, και διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, ενώ δεν υπήρξε καμία σύλληψη.

Η έφοδος των οπαδών έπιασε την αστυνομία στον ύπνο, αν και είχε γίνει αίτημα να διατεθεί μία επιπλέον διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να προστατεύει το χώρο, ωστόσο απορρίφθηκε. Μόλις το πρωί της Κυριακής έφτασαν δυο κλούβες μαζί με εκπαιδευμένα σκυλιά, καθώς και ένα γερανοφόρο για την απομάκρυνση των κατεστραμμένων αυτοκινήτων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.