ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άκαρπη η συνάντηση Κοντονή με FIFA-UEFA

16:17 - 30 Μαρ 2016 | Ειδήσεις
Άκαρπη η συνάντηση Κοντονή με FIFA-UEFA
Ο υφυπουργός Αθλητισμού έβαλε κάποιους όρους στα στελέχη που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, όσον αφορά την αλλαγή στις δομές της ΕΠΟ, κυρίως όσον αφορά στις επιτροπές δεοντολογίας.

Όπως διευκρίνισε με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κύπρου Κωστάκης Κουτσοκούμνης, κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό αφού χρονικά δεν προλαβαίνει κανείς να αλλάξει κάτι στον τρόπο λειτουργίας των επιτροπών. «Λυπούμαστε για την εξέλιξη, τα νέα δεν είναι καλά...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ο επικεφαλής της αποστολής επανέλαβε μάλιστα πως ισχύει η επιστολή με προθεσμία την 1η Απριλίου για άμεση απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου αφού σε διαφορετική περίπτωση τόσο η FIFA όσο και η UEFA θα αναγκαστούν να πάρουν σκληρά μέτρα, τα οποία ισοδυναμούν με αποκλεισμό των ελληνικών συλλόγων από τα Κύπελλα Ευρώπης.

 

Ο Κοντονής δεν έδωσε τη συναίνεσή του στην επανέναρξη του Κυπέλλου, τα στελέχη της FIFA και της UEFA αναχώρησαν για την Ελβετία και πλέον το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου κρέμεται από μια κλωστή...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.