ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Θερινή Ακαδημία Επιχειρηματικότητας στις 11–22 Ιουλίου στη Σύρο

16:00 - 15 Απρ 2016 | Ειδήσεις
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Θερινή Ακαδημία Επιχειρηματικότητας στις 11–22 Ιουλίου στη Σύρο
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέσω της συμμετοχής του στο Πρόγραμμα CREA που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Έρευνας «HORIZON 2020», διοργανώνει στις 11 – 22 Ιουλίου 2016 στη Σύρο, Θερινή Ακαδημία Επιχειρηματικότητας με θέμα «TECHNOLOGY INSPIRED VENTURES IN THE CREATIVE AND CULTURAL INDUSTRIES».

Σκοπός της Θερινής Ακαδημίας είναι η προώθηση νέων επιχειρηματικών ιδεών στους τομείς του πολιτισμού, της τέχνης και της δημιουργικότητας που θα μπορούσαν να αλλάξουν υπάρχουσες πρακτικές ή να δημιουργήσουν νέες στους τομείς αυτούς. Μέσα στην Ακαδημία οι φοιτητές θα αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις σχετικά με την επιχειρηματική δράση και την αξιοποίηση καινοτομιών, και να τις εφαρμόσουν ώστε να ξεκινήσουν άμεσα την δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα μέσω διαδικασιών startup.

Η Θερινή Ακαδημία CREA περιλαμβάνει θέματα όπως: η εφαρμογή του design thinking στη σχεδίαση προϊόντων και υπηρεσιών, μεθοδολογίες και τεχνικές για τη σχεδίαση νέων προϊόντων/υπηρεσιών, δημιουργία επιχειρηματικού μοντέλου, θέματα χρηματοδότησης αρχικού σταδίου, προστασία της πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, και στρατηγικές εμπορικής αξιοποίησης.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Θερινή Ακαδημία έχουν φοιτητές και ομάδες φοιτητών , που σπουδάζουν σε Ελληνικά ή Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια. Η ακαδημία θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και την κατάθεση αιτήσεων παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.creasummeracademy.eu/?page_id=815

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.