ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεδριάζουν ΠΟΕΣΥ-ΕΣΗΕΑ για την απεργία στα ΜΜΕ

11:15 - 25 Απρ 2016 | Ειδήσεις
Συνεδριάζουν ΠΟΕΣΥ-ΕΣΗΕΑ για την απεργία στα ΜΜΕ
Οργή έχει προκαλέσει η απόφαση των συνδικαλιστικών σωματείων να προκηρύξουν απεργίες στα Μέσα Ενημέρωσης καλύπτοντας έτσι την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που είναι έτοιμη να περάσει άρον-άρον από τη Βουλή διπλό μνημόνιο με εξοντωτικά μέτρα φτωχοποίησης ύψους εννέα δισ. ευρώ.

Αν και η αρχική απόφαση της ΠΟΕΣΥ ήταν οι κινητοποιήσεις να συνεχιστούν έως τη Μεγάλη Τετάρτη, μετά την κατακραυγή που έχει προκληθεί συνεδριάζουν σήμερα τα διοικητικά συμβούλια τόσο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών όσο και της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να εξεταστεί ποια ακριβώς θα είναι η συνέχεια από εδώ και πέρα.

Η απόφαση της ΠΟΕΣΥ έχει προκαλέσει οργή στους δημοσιογράφους αφού ουσιαστικά, ρίχνει «μαύρο» στα ΜΜΕ, την ώρα που οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν για την συμφωνία που η κυβέρνηση θέλει να περάσει σιωπηρά.

Κι όμως, χωρίς αντίλογο, το πρωθυπουργικό γραφείο περνά τη συμφωνία ενώ υπουργοί όπως η κυρία Όλγα Γεροβασίλη θριαμβολογούν ότι με την συμφωνία που «επετεύχθη» στο Eurogroup της Παρασκευής «πετύχαμε τους στόχους μας».

Το πραγματικό «success story» για την κυβέρνηση Τσίπρα είναι ότι με την εξόφθαλμα λανθασμένη απόφασή τους, οι δημοσιογράφοι βοηθούν το Μαξίμου να περάσει τα δύο μνημόνια, ενώ τα Μέσα Ενημέρωσης απεργούν και οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν για κρίσιμες λεπτομέρειες του διπλού Μνημονίου των 9 δισ. ευρώ που αλλάζει τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:25 - 25 Απρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.