ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Euroleague: «Μάχη» για ένα αστέρι-Ξεκινά το Final 4 του Βερολίνου

10:59 - 13 Μαϊ 2016 | Ειδήσεις
Euroleague: «Μάχη» για ένα αστέρι-Ξεκινά το Final 4 του Βερολίνου
Ανοίγει σήμερα η «αυλαία» του final 4 της Euroleague στο Βερολίνο, με τους αγώνες, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λοκομοτίβ Κουμπάν και Φενερμπαχτσέ-Λαμποράλ Κούτσα.

Η αρχή θα γίνει στις 19:00 με το ρωσικό «εμφύλιο», ανάμεσα στο μεγάλο φαβορί, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην «πρωτάρα», Λοκομοτίβ Κουμπάν. Με άλλα λόγια, Δημήτρης Ιτούδης εναντίον Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο πρώτος φιλοδοξεί να πετύχει αυτό που του στέρησε πέρυσι ο Ολυμπιακός και να οδηγήσει την «ομάδα του στρατού» στον τελικό και γιατί όχι στην κατάκτηση του τροπαίου, ενώ ο δεύτερος, όντας ο μοναδικός Έλληνας που έχει πανηγυρίσει την... κούπα με τον Ολυμπιακό το 2013 στο Λονδίνο, θα επιδιώξει να ολοκληρώσει το «θαύμα» με την Λοκομοτίβ στην πρώτη της παρουσία σε καταληκτική φάση της Euroleague.

Μεγάλο φαβορί υπάρχει και στον δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά, που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 22:00 στη Mercedes Benz Arena. Πρόκειται για την Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, η οποία εφέτος δείχνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι στη Μαδρίτη, αλλά περιορίστηκε στο «μικρό τελικό» με τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Σλούκας είναι ένα από τα βασικά «όπλα» του πολυνίκη προπονητή της διοργάνωσης (8 τρόπαια), όπως από την άλλη και ο Γιάννης Μπουρούσης για λογαριασμό της Λαμποράλ.

Ο διεθνής σέντερ αποτελεί το «βαρόμετρο» των Βάσκων στην εφετινή τους πορεία και με τους Τζέιμς, Ανταμς στην περιφέρεια να «πυροβολούν», η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα προσπαθήσει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να περάσει στον τελικό.

Οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και το Novasports 1.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.