ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο δήμος Χίου μηνύει τον Γιάννη Μουζάλα

21:39 - 16 Μαϊ 2016 | Ειδήσεις
Ο δήμος Χίου μηνύει τον Γιάννη Μουζάλα
Ο δήμος Χίου προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά του Γιάννη Μουζάλα αλλά και κατά παντός υπευθύνου για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κέντρο φιλοξενίας της Χίου. Ανάλογη μήνυση είχαν καταθέσει οι κάτοικοι της Ειδομένης κατά του Νίκου Τόσκα.

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Χίου είχε αποστείλει εξώδικο στο οποίο ανέφερε ότι παρά τις εκκλήσεις της δημοτικής Αρχής σε ζητήματα που άπτονται τόσο των συνθηκών διαμονής των προσφύγων και των μεταναστών όσο και των λειτουργικών ζητημάτων της ΒΙΑΛ, κανένας δεν έχει ανταποκριθεί ενώ και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα.


Σύμφωνα με το politischios.gr, οι εικόνες του πλημμυρισμένου από λύματα hotspot, προκάλεσαν τόσο την αντίδραση των κατοίκων της περιοχής όσο και του ίδιου του Δήμου που βεβαίωσε ακόμα μία παραβίαση των βασικών όρων της παραχώρησης της ΒΙΑΛ στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.


Η Νομική Υπηρεσία του Δήμου βεβαίωσε τον δήμαρχο ότι ο υπεύθυνος της λειτουργίας του Κέντρου έχει εντοπιστεί κι έτσι η δουλειά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χίου θα είναι εξαιρετικά εύκολη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.