ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελικός Κυπέλλου 2016: Επιτέλους... σέντρα-Οι ενδεκάδες των δύο μονομάχων

17:45 - 17 Μαϊ 2016 | Ειδήσεις
Τελικός Κυπέλλου 2016: Επιτέλους... σέντρα-Οι ενδεκάδες των δύο μονομάχων
Ο πολυαναμενόμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί σήμερα, Τρίτη, στο άδειο βέβαια ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (20:30, ΟΤΕSport1).

Ένας τελικός που για να οριστεί χρειάστηκε να περάσει από... σαράντα κύματα, ωστόσο η ώρα του έφτασε και πλέον το βλέμμα στρέφεται στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και όχι σε όσα προηγήθηκαν. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός επιθυμεί φυσικά το νταμπλ, ενώ η ΑΕΚ «διψάει» για τίτλο.

Στον 74ο τελικό θα αναμετρηθούν δύο παραδοσιακές δυνάμεις της διοργάνωσης, ο πολυνίκης του θεσμού Ολυμπιακός με τα 27 τρόπαια, που μετέχει σε τελικό για 40η φορά στην ιστορία, και η ΑΕΚ, που κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο, έχει φτάσει τα 14 και μετέχει σε τελικό για 22η φορά.

Οι «ερυθρόλευκοι» ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα απραξείας θα προσπαθήσουν να μπουν ξανά σε αγωνιστική διάθεση, κάτι το οποίο πάλεψε άλλωστε και ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, εκτός από αυτή του Ομάρ.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ, με τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο της θα προσπαθήσει να συνδυάσει την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ με ένα τρόπαιο.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες

Ολυμπιακός (4-3-3): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Κασάμι, Φορτούνης, Μιλιβόγιεβιτς, Φουστέρ, Ιντέγε, Ερνάνι.

Αποστολή: Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντομίγνκες, Ντουρμάζ, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κατσιμήτρος, Κολοβός, Πάρντο, Πουλίδο, Σεμπά, Μποτία, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντίελαρ.

Απόντες: Ελαμπντελαουί, Τιμωρημένοι: -

ΑΕΚ (4-2-3-1): Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας, Αραβίδης, Τζιμπούρ.

Αποστολή: Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Πλατέλλας, Πέκχαρτ, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Μπακάκης, Μπουονανότε, Τζανετόπουλος

Απόντες: Σουκουλίνι, Τιμωρημέμοι: Μπαρμπόσα

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Τελευταία τροποποίηση στις 19:20 - 17 Μαϊ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.