ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άρειος Πάγος: Στην Κύπρο η δικογραφία Βγενόπουλου

20:39 - 02 Ιουν 2016 | Ειδήσεις
Άρειος Πάγος: Στην Κύπρο η δικογραφία Βγενόπουλου
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε με βούλευμά του, ότι πρέπει να διαβιβαστεί στις Κυπριακές δικαστικές αρχές η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την 10η ειδική ανακρίτρια Αθηνών για τον πρόεδρο του ομίλου Marfin Ανδρέα Βγενόπουλο και τους στενούς συνεργάτες του.

Ειδικότερα, το Ποινικό Τμήμα επικύρωσε την κρίση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών με την οποία είχε αποφανθεί ότι πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα των δικαστικών αρχών της Κύπρου να διαβιβαστεί η δικογραφία που έχει σχηματιστεί στην χώρας μας για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας με βασικούς πρωταγωνιστές τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τους στενούς συνεργάτες του.

 

Παράλληλα, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε το αίτημα του επιχειρηματία για αναίρεση της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.


Όπως είναι γνωστό, ο Άρειος Πάγος έχει συμφωνήσει στην έκδοση των Μάρκο Φόρου και Ευθύμιου Μπουλούτα στην Κύπρο για να δικαστούν, ανεξάρτητα εάν και οι δύο διαφεύγουν και όπως έχουν δηλώσει θα παρουσιαστούν στην δίκη τους.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.