ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ–Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ποδοσφαιρικός αγώνας με φιλανθρωπικό σκοπό

13:24 - 03 Ιουν 2016 | Ειδήσεις
Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ–Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ποδοσφαιρικός αγώνας με φιλανθρωπικό σκοπό
Οι θεμελιώδεις αξίες της προσφοράς και της συμμετοχής αποτελούν βασικές αρχές της ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & της ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Σε συνεργασία με φορείς, αρχές, οργανισμούς, συλλόγους, οργανώσεις, οι εταιρείες φροντίζουν συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και πολλές φορές με τη στήριξη των εργαζομένων τους, να διατηρήσουν την κοινωνική ευθύνη, έχοντας σαν προτεραιότητα τον συνάνθρωπο.

 

Η δυνατότητα συνεισφοράς στην προσπάθεια για μια καλύτερη μελλοντική κοινωνία μέσω διαφόρων δράσεων επικεντρώνονται, στο περιβάλλον την κοινωνία, την αγορά και τους εργαζομένους που τις στηρίζουν.

 

Μέσα από τις βασικές τους δραστηριότητες έχοντας τον ρόλο του κινητήριου μοχλού στη διάδοση της τεχνογνωσίας που συνδέεται με τη χρήση του Φυσικού Αερίου στην αστική κατανάλωση, η ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & η ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ συνδυάζουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με την αξία της προσφοράς.

 

Οι ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, βασιζόμενες στις επιχειρηματικές τους αξίες, υλοποιούν ένα πολύπτυχό πρόγραμμα και μια σειρά από πρωτοβουλίες και δεσμεύονται ότι οι υπεύθυνες εταιρικές πρακτικές τους θα συνεχίσουν να καθορίζουν τη γενικότερη στρατηγική τους.

 

Η ύπαρξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αναδεικνύει την εταιρική υπευθυνότητα σε κοινωνική επιταγή δημιουργώντας έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ εταιρείας και κοινωνίας.

 

Οι ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ διατηρούν αυτή τη σχέση σταθερά στο πέρασμα των χρόνων.

 

Απόδειξη των παραπάνω, οι ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για ακόμα μια φορά, στέκονται αρωγοί, στην αξιόλογη πρωτοβουλία των παλαίμαχων της ΑΕΛ και του ΑΡΗ Γ.Σ., για την διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα, στις 06/06/2016, 7:00μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Αλκαζάρ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών της Μυρτώς και της Ασπασίας, στον δύσκολο αγώνα που δίνουν για την αποκατάσταση τους.

 

Υπήρξαν και οι δύο θύματα κακοποίησης διαφορετικής μορφής. Είναι καθηλωμένες σε αναπηρικό αμαξίδιο. Καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να αποκαταστήσουν την καθημερινότητα τους και τα ίδια τα παιδιά και οι άνθρωποι που τις στηρίζουν.

Παράλληλα στην φιλανθρωπική εκδήλωση, θα βρίσκονται και μέλη του σωματείου, SAVE M.OΡ.Α.Σ., με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, στο ευαίσθητο θέμα της δωρεάς μυελού των οστών στην Ελλάδα.

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, στο ημίχρονο του αγώνα, θα βραβευτεί εκ μέρους των παλαίμαχων της ΑΕΛ, για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, καθώς και την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Άμστερνταμ η κόρη του πρώην άσσου της ΑΕΛ κου Γιάννη Αλεξούλη, Λίλη Αλεξούλη, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Χάλκης, κος Κόκκαλης Μιλτιάδης για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.