ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θάνατος Μαυρίκου: Σήμερα τα αποτελέσματα του DNA-Ποια τα σενάρια

08:46 - 10 Ιουν 2016 | Ειδήσεις
Θάνατος Μαυρίκου: Σήμερα τα αποτελέσματα του DNA-Ποια τα σενάρια
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου το μεσημέρι της Πέμπτης (9/6/2016) στην Αττική οδό μετά από φωτιά-μυστήριο στο υπερπολυτελές τζιπ Porsche Cayenne.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, από την μέχρι στιγμής έρευνα στο αυτοκίνητο που εξετάζεται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο, (όπως υπολείμματα κάποιου μηχανισμού), που να οδηγεί στο συμπέρασμα δολιοφθοράς.

Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σήμερα αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα DNA, για την ταυτότητα του θύματος, ώστε να υπάρξει επίσημη αναγνώριση, αν και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν ότι πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο.

Η περίπτωση της φωτιάς με την άμεση επέμβαση στην καμπίνα του θωρακισμένου αυτοκινήτου την ώρα που αυτό ήταν εν κινήσει στην Αττική Οδό δημιουργεί δεκάδες ερωτηματικά.

Ο Π. Μαυρίκος όταν αντιλήφθηκε τη φωτιά ακινητοποίησε το όχημα, όλα δείχνουν όμως ότι πάνω στον πανικό του σταμάτησε σε σημείο όπου η τσιμεντένια διαχωριστική μπάρα του δρόμου δεν του επέτρεπε να ανοίξει την πόρτα. Κατά τα ίδια στοιχεία ο Π. Μαυρίκος επιχείρησε να ανοίξει το τζάμι χτυπώντας το όμως το βαρύ θωρακισμένο τζάμι ήταν αδύνατο να σπάσει.

Η υψηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με τους πυκνούς καπνούς γρήγορα οδήγησαν στον θάνατο του εκδότη.

Το ερώτημα τώρα για την πυροσβεστική είναι εάν επρόκειτο για διαρροή καυσίμου η οποία προκάλεσε την πυρκαγιά και στη συνέχεια την ταχύτατη επέκτασή της προς την καμπίνα ή εάν πρόκειται για δολιοφθορά στο αυτοκίνητο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.