ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίτσας:Ανακριβής η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

20:51 - 10 Ιουν 2016 | Ειδήσεις
Βίτσας:Ανακριβής η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα
"Ούτε με ευχολόγια ούτε με αφορισμούς και πολύ περισσότερο με ανακρίβειες δεν λύνονται τέτοια προβλήματα" απάντησε το γραφείο τύπου του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρη Βίτσα στη ΓΣΕΕ με αφορμή ανακοίνωση της για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

"Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, εκτός από τις ανακρίβειες που περιέχει, εκφράζει και ένα πνεύμα πλήρους απαξίωσης των προσπαθειών που γίνονται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τη διοίκηση των ΕΑΣ αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους σε αυτά", προστίθεται στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΑΝΥΕΘΑ.


Ειδικότερα στην ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΑΝΥΕΘΑ παρατηρεί :


"Αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ πως οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι δύο μήνες, ενώ η αλήθεια είναι πως έχει καθυστερήσει η πληρωμή που έπρεπε να γίνει στις 31 Μαΐου 2016 και πως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για την εξασφάλιση των πληρωμών. Αναφέρεται πως «οι εργαζόμενοι καλούνται σε συσκέψεις με τους υπουργούς απόντες», ενώ η αλήθεια είναι πως στην τελευταία σύσκεψη για την οποία γίνεται λόγος, όπου συμμετείχε και εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ, ήταν παρόντες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας, οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων και εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων"...
"Η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, με δεδομένο το πλαίσιο στο οποίο βρίσκεται η χώρα μας, έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα όχι απλά την διάσωση των ΕΑΣ και γενικά της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας αλλά και την δυναμική τους επανεκκίνηση", επισημαίνει περαιτέρω το γραφείο τύπου του ΑΝΥΕΘΑ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.