ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατάθεση μηχανογραφικών έως την Παρασκευή 8 Ιουλίου

09:22 - 16 Ιουν 2016 | Ειδήσεις
Κατάθεση μηχανογραφικών έως την Παρασκευή 8 Ιουλίου
Οι υποψήφιοι για εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα θα πρέπει να καταθέσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Οι μαθητές θα πρέπει να απευθύνονται στο λύκειό τους προκειμένου να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους ή αλλιώς το password.

 

Με το συγκεκριμένο κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το μηχανογραφικό τους και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

 

Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρίζεται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τον υποψήφιο δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.


Ο υποψήφιος θα ήταν φρόνιμο να εκτυπώσει ή και να αποθηκεύσει στον υπολογιστή του το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτομάτως και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να δει τις τελικές προτιμήσεις του.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ξέρουν ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.