ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βγενόπουλος: Εξώδικο στο... εξώδικο της Θάνου

22:19 - 23 Ιουν 2016 | Ειδήσεις
Εξώδικη πρόσκληση διαμαρτυρίας θα είναι η απάντηση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου στην αντίστοιχη κίνηση της προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου.

Σε γραπτή απάντησή του ο Α. Βγενόπουλος τονίζει: «Αντιλαμβάνομαι ότι η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κα. Β. Θάνου έβγαλε σχετική ανακοίνωση, αλλά έδωσε και στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο εξώδικης δήλωσης την οποία με καθυστέρηση περίπου 40 ημερών μου επέδωσε προκειμένου να αποκαταστήσω την προσβολή της προσωπικότητάς της».

 

Ο Α. Βγενόπουλος υπενθύμισε ότι είχε καλέσει δημοσίως την κα Θάνου «να αντιμετωπίσει την Μηνυτήρια Αναφορά εις βάρος της με ψυχραιμία και σεβασμό στις νόμιμες διαδικασίες και να μην επιχειρήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης για δημιουργία εντυπώσεων».

 

Τονίζει δε ότι είναι «πλέον υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω και εγώ προσεχώς τη δική μου απάντηση στην εξώδικη πρόσκλησή της, ακολουθώντας την ίδια οδό. Εκφράζω τη λύπη μου διότι η κα. Θάνου, για λόγους που ασφαλώς η ίδια γνωρίζει, δεν επέλεξε να αναμένει το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται εις βάρος της και προτίμησε την μη αρμόζουσα για την σοβαρή αυτή υπόθεση επικοινωνιακή αντιδικία».

Τελευταία τροποποίηση στις 20:05 - 23 Ιουν 2016
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.