ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δ. Ιτούδης: Αυτό είναι ο κορυφαίος προπονητής της Euroleague

18:32 - 04 Ιουλ 2016 | Ειδήσεις
Δ. Ιτούδης: Αυτό είναι ο κορυφαίος προπονητής της Euroleague
Νέα διάκριση για τους Έλληνες προπονητές και κατ΄ επέκταση το ελληνικό μπάσκετ συνιστά η ανάδειξη του Δημήτρη Ιτούδη ως ο κορυφαίος προπονητής της Ευρωλίγκας.

Νέα διάκριση για τους Έλληνες προπονητές και κατ’ επέκταση το ελληνικό μπάσκετ συνιστά η ανάδειξη του Δημήτρη Ιτούδη ως ο κορυφαίος προπονητής της Ευρωλίγκας.

Μια εξέλιξη αναμενόμενη, αφού ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας οδήγησε τη ρωσική ομάδα στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, κάτι που συνέβη ύστερα από οκτώ χρόνια.

Η κορυφή πάντως είχε κι άλλη... Ελλάδα, αφού δεύτερος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας που οδήγησε με απίστευτη πορεία τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο φετινό Final 4.

Στην τρίτη θέση ήταν ο «μέντορας» του Ιτούδη, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που έχασε στον τελικό από το μαθητή του και τέταρτος ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος μετείχε επίσης με τη Λαμποράλ Κούτσα στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Είναι η δεύτερη φορά που Έλληνας τεχνικός αναδεικνύεται κορυφαίος στη διοργάνωση, καθώς το 2013 το βραβείο είχε παραλάβει ο Μπαρτζώκας που είχε κατακτήσει τον τίτλο με τον Ολυμπιακό, στο Λονδίνο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.