ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήλος: Προβλήματα στελέχωσης του αεροδρομίου υπονομεύουν την τουριστική ανάπτυξη

19:36 - 21 Ιουλ 2016 | Ειδήσεις
Μήλος: Προβλήματα στελέχωσης του αεροδρομίου υπονομεύουν την τουριστική ανάπτυξη
Τα προβλήματα στελέχωσης στο Αεροδρόμιο Μήλου ξανά και εφέτος υπονομεύουν την προσπάθεια για ανάπτυξης ενός από τους πλέον δυναμικούς νέους προορισμούς του Αιγαίου.

Όπως αναφέρει το miloslife.gr ένα πρόβλημα υγείας στον κ. Νίκο Μαυράκη τηλεπικοινωνιακό και υπεύθυνο για τον πύργο ελέγχου και την προσγείωση του αεροπλάνου, στάθηκε αφορμή για ματαίωση της πρωινής πτήσης.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος της ΥΠΑ είναι ο μοναδικός της υπηρεσίας σε αυτή τη θέση και είναι προφανές ότι... απαγορεύεται να ασθενήσει! Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε νωρίς, καθώς ειδικό αεροπλάνο ήρθε από την Αθήνα και μετέφερε υπάλληλο - αντικαταστάτη του ασθενή κ. Μαυράκη. Από τις 12.00 το μεσημέρι και μετά οι πτήσεις εκτελούνται κανονικά. Σύμφωνα με έρευνα του Miloslife στην ΥΠΑ υπηρετούν σήμερα 6 άτομα: 1 αναπληρωτής αερολιμενάρχης - ηλεκτρονικός 1 καθαρίστρια 1 τηλεπικοινωνιακός, 1 Ηλεκτρονικός 2 πυροσβέστες Ο κ. Παντελής Βενέτης, αν. αερολιμενάρχης αναφέρει ότι το υπάρχον οργανόγραμμα που είναι παλαιό προβλέπει 13 υπαλλήλους. Οι σημερινές ανάγκες όμως το Αεροδρομίου Μήλου, απαιτούν τουλάχιστον 20 υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων.

Επιστολή διαμαρτυρίας του Δήμου

Για το θέμα έστειλε σήμερα επιστολή προς την ΥΠΑ ο Δήμαρχος Μήλου κ Γεράσιμος Δαμουλάκης.
«Τεράστια αναστάτωση έχει δημιουργηθεί σήμερα 21-07-2016, στο επιβατικό κοινό των πτήσεων από και προς τη Μήλο, εξαιτίας της ασθένειας του ενός και μοναδικού υπαλλήλου στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Μήλου. Για την επίλυση του προβλήματος και την ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου, είναι απαραίτητη η άμεση μετακίνηση υπαλλήλου της Υπηρεσίας σας για την κάλυψη του κενού. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για Ανάπτυξη όταν όλα εξαρτώνται από ένα και μόνο άνθρωπο!!! Πέρα των υποδομών χρειάζεται και η σωστή στελέχωση των υπηρεσιών!» αναφέρει ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης, που επίσης είναι Μέλος Δ.Σ. Κ.Ε.Δ.Ε. Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Κ.Ε.Δ.Ε. και μέλος του Σ.Α.Σ. (Υ.Ε.Ν.) Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Δ.Ι.Π.Ε.

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.