ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Ελλάδα η Άννα Κορακάκη-«Εκπληρώθηκε το όνειρό μου εις διπλούν»

13:52 - 11 Αυγ 2016 | Ειδήσεις
Στην Ελλάδα η Άννα Κορακάκη-«Εκπληρώθηκε το όνειρό μου εις διπλούν»
Με το μετάλλιο στο στήθος και με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη βγήκε από το αεροσκάφος που μετέφερε αυτή και τον προπονητή της η χρυσή μας Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως το όνειρό της εκπληρώθηκε εις διπλούν.

Αναλυτικά η δηλωσή της

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχω καταφέρει. Τα πράγματα εκεί ήταν πιο ήρεμα. Ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Πάντα θαύμαζα τους Ολυμπιονίκες και γενικά τους πρωταθλητές. Τους θαύμαζα για την προσπάθεια τους. Δούλεψα πολύ σκληρά. Εκπληρώθηκε το όνειρό μου είς διπλούν.

Δεν περίμενα τα δύο μετάλλια. Ήξερα ότι στο αεροβόλο ήμουν αρκετά δυνατή και ονειρευόμουν το μετάλλιο. Αλλά ήρθε και ένα επιπλέον στο σπορ πιστόλι.

Το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει καμία αθλήτρια με δύο ολυμπιακά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση με χαροποιεί ιδιαιτέρως. Ελπίζω να υπάρξουν και άλλες μελλοντικά. Αυτά τα μετάλλια δεν αναιρούν πράξεις από τρίτους. Δεν αλλάζει τίποτα. Δεν ξεχνώ όσα υπέστησα.

Στόχος μου είναι να δώσω κίνητρο στα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Όνειρό μου και προσδοκία μου όταν ξεκινούσα όλο αυτό το εγχείρημα ήταν να γίνει γνωστή στην Ελλάδα η σκοποβολή. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όσους με στηρίζουν πριν γίνει αυτό αλλά και όσους θα είναι δίπλα μου όταν όλο αυτό τελειώσει.

Δεν έχω κάποιο γούρι. Είχα στην τσέπη μου ένα φυλαχτό που μου χάρισε η γιαγιά μου όταν πήρα το πανευρωπαϊκό στη Μόσχα.»

Κουρουμπλής: Η Άννα το παιδί όλων των Ελλήνων

Το χρυσό κορίτσι από τη Δράμα υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε πως «η Άννα κατόρθωσε να κάνει το όνειρο πράξη. Όπως τα κατάφερε λοιπόν έτσι πρέπει και εμείς αλλά και όλοι οι νέοι να αναμετρηθούμε με τις δυσκολίες».

Όσον αφορά το ρόλο της πολιτείας και την απερίγραπτη στάση απέναντι στη χρυσή Ολυμπιονίκη μας, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε πως η πολιτεία θα καλύψει τα κενά που υπήρχαν μέχρι και σήμερα.

Ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει το χρυσό κορίτσι μας ως «παιδί όλων των Ελλήνων».

Τελευταία τροποποίηση στις 14:08 - 11 Αυγ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.